Breaking News

ZUBİZU üyelerine, D’S damat ve Damat Tween’den %30 indirim fırsatı

Yazın özel günleri için D’S damat ve Damat Tween’in yeni sezondaki en şık parçaları ZUBİZU üyelerine özel %30 indirimli!

Şıklığı en özel şekilde avantajlarla karşılayan ZUBİZU kullanıcıları, ceremony ürün grubunda tek seferde D’S damat’tan 7.500 TL ve üzeri, Damat Tween’den 10.000 TL ve üzeri yapacakları alışverişinde net %30 indirim fırsatına sahip olacak.

D’S Damat Smokin Şıklığı ZUBİZU üyelerine %30 indirimle…

Düğünler, mezuniyetler ya da özel davetler… Her birinin vazgeçilmezi olan smokinler D’S damat şıklığı ile ihtişamın dozunu artırıyor. ZUBİZU üyeleri D’S damat’ın 2022 İlkbahar/Yaz Ceremony Koleksiyonu ile özel fırsatlar eşliğinde tanışıyor. ZUBİZU kullanıcıları D’S damat mağazalarında Ceremony Koleksiyonu’ndan, 7.500 TL ve üzeri yapacakları alışverişlerde net %30 indirime sahip olacak, şıklıklarını ZUBİZU avantajları ile buluşturacak.

Damat Tween ile her an kutlamaya değer…

Asil, çarpıcı ve aynı zamanda klasiğin ruhunu kaybetmeden yeni nesil enerjiyi yakalamış erkeklerin özel günler için tercihi bu sezon da Damat Tween’den yana olacak. Damat Tween mağazalarından ZUBİZU kullanıcılarına özel Ceremony ürün grubundan yapılacak 10.000 TL ve üzeri alışverişlerinde damatlar, net %30 indirimin sahibi olacak.

Kampanyalarla ilgili detaylı bilgiler ve çok daha fazlasına ZUBİZU’dan ulaşılabilir.


Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir