Breaking News

350 öğrenci Saruhanlı AAT’yi gezdi

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle, gelecek nesilde çevreye duyarlılık bilinci oluşturmak ve doğayı korumanın önemini vurgulamak amacıyla başlatılan proje tüm hızıyla devam ediyor. Saruhanlı ilçesinde eğitim gören 350 öğrenci öğretmenleriyle birlikte Saruhanlı Atıksu Arıtma Tesisi’nde ağırlandı. İncelemenin ardından öğrencilere Büyükşehir Belediyesinin yeni eğitim hizmetlerinden biri olan MABEM Kart hediye edildi.

Başkan Ergün Gölmarmara Belediyesi’ni ziyaret etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gölmarmara Belediyesi’ne ziyarette bulundu. İlçede gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunulan ziyarette ilçeye yeni müjdeler de verildi. Başkan Cengiz Ergün, daha sonra Gölmarmara’da faaliyet gösteren meslek odalarının başkanları ile de bir araya geldi. 

Manisa’da Şehit Ali Rıza Akbaş Caddesi prestij cadde oluyor

İl genelinde prestij cadde çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara’da Atatürk, Uğur Mumcu ve Sabri Bulut Caddelerinin ardından bir caddeye daha prestij kazandırıyor. Şehit Ali Rıza Akbaş Caddesi’nde prestij cadde düzenlemelerine start veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çalışmanın ilçe halkına hayırlı olmasını temenni etti.