Breaking News

Önümüzdeki boğanın yıldızı yine Blockchain game ve Metaverse projeleri olacaklar

Geçtiğimiz boğa döneminde metaverse ve blockchain game projeleri oldukça popüler bir akımda ve Animoca Brands, Dream Games, Immutable ve thatgamecompany gibi isimlerin $150M’lık büyük anlaşmalar yaparken DarkStar’ın raporuna göre 651 projeden bahsediliyor.

Geçtiğimiz boya döneminde fon toplayan projelerin ürünlerini ortaya koymak için zamana iihtiyaçları olduğunu düşündüğünü belirten Veli Mutlu önümüzdeki dönem ilk AAA kalitede metaverse ve blockchain game projelerini göreceğimizi ve bu akımın bir sonraki boğa döneminin yine yıldızları arasında yer alacağını belirtti.

Veli Mutlu Kimdir?

Veli Mutlu, 1987 yılında Tokat’ta doğdu. 3 yaşında ailesiyle birlikte İstanbul’a taşındı. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Veli Mutlu, Marmara Üniversitesinden 2013 yılında; teknik öğretmen olarak mezun oldu. Polimer mühendisliği üzerine ek dersler alan Mutlu 2014 yılında yüksek lisansa başladı ve 2016’da eğitim hayatını tamamladı. Yine ilk kez 2016 yılında kripto ile tanıştı. Şimdi İstanbul’da yaşıyor ve kripto parlar ve kripto teknolojileri üzerine içerikler üretiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir