Breaking News

Buhar Dükkanında Elektronik Sigara Alışverişi

 Online sitelerden olan Buhar Dükkanı elektronik sigara alışverişi imkanı veriyor. Site üzerinden elektronik sigara kullanan kişilerin tercih edebilecekleri likit, ısıtma cihazı, coil ve elektronik sigara puff gibi ürünler satışa sunuluyor. Bu ürünler farklı marka ve modellerde satışa sunularak kullanıcıların zevkine hitap ediyor.

 Hangi Elektronik Sigara Markaları Satılıyor?

 Buhar Dükkanı elektronik sigara kullanıcıları için varlık sürdürüyor. Bu nedenle de içicilerin isteklerini göz önüne alarak farklı markaların ürünlerini satışa sunuyor. Site üzerinde satışa sunulan elektronik sigara markaları arasında ise şunlar yer alıyor; iQOS, XS mini, Yihi ve Aspire e-sigara bulunuyor. Bunların dışında ise elektronik sigaralar için ihtiyaç duyulan likitler online olarak alıcıya sunuluyor. Böylelikle sigara kullanıcıları istedikleri aromalara sahip olan likitleri kullanma imkanı buluyorlar.

 Elektronik Sigara Siparişi Nasıl Veriliyor?

 Elektronik sigara, puff ve likit alışverişi yapmak isteyen kişiler siparişlerini online olarak verme imkanı buluyorlar. Web sitesi üzerinden Nastyjuice likit ve diğer ürünleri seçen kişilerin ürün sayfasından whatsapp numarasına ulaşarak siparişlerini vermeleri gerekiyor. Ayrıca sosyal medya hesapları kullanılarak da alışveriş yapılabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir