Breaking News

İnsanlara Şifa Veren Otelde Keyifli Tatiller

 Afyon Gazlıgöl termal otel türleri arasında bulunan Mavi Ege Termal 3 yıldır termal tatil sektörü için hizmet veriyor. Şifa veren otel bularak tatil yapmayı isteyen kişilere hitap eden otel konforlu odaları ve profesyonel personeliyle çalışıyor. Böylelikle insanların şifa bulurken keyifli bir termal tatil deneyimi yaşamalarına yardımcı oluyor.

 Termal Otelde Sunulan İmkanlar Neler?

 Gazlıgöl termal otel arayanlar için Mavi Ege tarafından sunulan imkanlar dikkat çekiyor. Otelde konaklayan müşteriler için sunulan imkanlar arasında şunlar yer alıyor; resepsiyon, oyun salonu, halı saha, piknik alanı, çocuk parkı, temizlik, tarihi ve turistik gezi imkanlarından oluşuyor. Bu imkanların tamamından otelde konaklayan her müşteri yararlanma imkanı buluyor. Afyon’da tercih edilen oteller arasında bulunan termal otelde bu imkanlardan yararlanarak tatil yapmayı düşünen kişilerin rezervasyon yaparak oda ayırtmaları yeterli oluyor.

 Termal Otel Oda Fiyatları Ekonomik Mi?

 Afyon Gazlıgöl termal apart oteller arayanların seçebilecekleri Mavi Ege’de odalar 1+1 apart oda şeklinde bulunuyor. Standart özelliklere sahip olan otelde televizyon, yatak ve mutfak gibi ihtiyaçları karşılayacak ekipmanlar ve eşyalar bulunuyor. Otel odaları standart 1+1 özelliklere sahip olmasına rağmen 4 kişi konaklamaya imkan sunuyor.

 Termal otel oda fiyatları ise termal turizm sektörü fiyatlarına uygun şekilde belirleniyor. Fiyatlar rezervasyon aşamasında öğreniliyor. Fiyatları öğrenmek için otel tarafından kullanılan 0532 223 58 58 hattı kullanılıyor. Ayrıca web sitesi üzerinde bulunan formdan yararlanılarak rezervasyon yapılıyor. Yapılan rezervasyona geri dönüş yapılarak müşterilerin bilgilendirilmesi sağlanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir