Breaking News

Konteynerlerle Konaklama İhtiyaçlarına Kesin Çözüm

 33 yıldır hizmet sektöründe bulunan Nec-Ay Vinç konaklama ihtiyacı duyan firma ve kişilere konteyner kiralama hizmeti sunuyor. Firma tarafından tasarlanmış olan tam donanımlı konteynerler sayesinde konaklama veya barınma ihtiyacı ortadan kaldırılıyor. Kolay bir şekilde taşınan ve kurulumu yapılan konteynerler güvenli şekilde ihtiyaç boyunca kullanılabiliyor.

 Kiralık Konteyner Türleri Hangileridir?

 Firma Bursa ve ilçelerindeki geçici konteyner ihtiyacının giderilmesini sağlıyor. Bu nedenle de taleplere uygun olarak farklı tür ve özelliklerdeki konteynerlerin kiralık olarak verilmesini sağlıyor. Firma tarafından kiralanan konteyner çeşitleri ise şunlardan oluşuyor; ofis, yemekhane, yaşam, yatakhane, wc ve güvenlik kulübesi konteynerleri oluyor. Bu ürünler açılış, fuar ve festival gibi etkinliklerle fabrika ve şantiyelerde kullanılabiliyor.

 Firmadan Hangi Günler Konteyner Kiralanabilir?

 Bursa’da hizmet veren Nec-Ay firması konteynerlerin kiralanması için haftanın 7 gününde de hizmet veriyor. Bursa konteyner kiralama için firmanın 0544 818 88 77 numaralı whatsapp hattı kullanılabiliyor. Bu hat üzerinden kiralama ihtiyaçlarına hızlı çözüm bulunabiliyor. Ayrıca kiralaması gerçekleşen ürünlerde yaşanan sorunların çözümü içinde aynı hattan yararlanılabiliyor.

Firmaya telefon ile ulaşmak için:  0544 818 88 77

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir