Breaking News

Yaratıcılığın Güvenli Adresi

 Sağladığı birçok faydadan ötürü alışverişte çevrimiçi ortamı benimseyen kişi oranı hızla artıyor. Bu faydaların başında seçenek çeşitliliği, fiyat/performans karşılaştırması ve evden işlem kolaylığı geliyor. Bu kapsamda son yıllardaki en popüler kategorilerden birinin hediyelik ürünler olduğu söylenebilir.

Etsy Nedir?

Etsy, insanların eşsiz ürünler tasarladıkları, sattıkları ya da satın aldıkları küresel bir çevrimiçi platformdur. Özellikle küçük işletmeler, bu sanal pazar sayesinde daha çok insana ulaşır.

Bağımsız yaratıcıların desteklenmesine hizmet eden etsy, üreticilerle doğrudan bağlantı kurulmasını sağlar. Bu durum sağlıklı alışveriş imkânı yaratır.

 Kişisel hediyelerden ziyade düğün ve nişan faaliyetlerine yönelik seçenekler de sunan bu platformda; cam duvar sanatı (glass wall art etys), Uv baskı(digital uv printings) ile standlı müzik plaketi(sibellium) çeşitlerinde de bolca alternatif mevcuttur.

Etsy Çalışma Prensibi

Kişilerin gizliliği, ekibin önceliğidir. Bu kapsamda kişisel veriler korunarak bireylerin güvenle alışveriş yapmaları sağlanır. Ayrıca yardıma ihtiyaç duyulması halinde, destek sağlanarak sorunlar çözülmeye çalışılır. Böylece ilgililer huzurla platformdan yararlanırlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir