Breaking News

Yüksek Verimli Sitelerin Adresi 4Peek Medya

 Medya sektöründe 3 yıldır var olan 4 Peek Medya web tasarım hizmeti veriyor. Bu hizmeti sektörde deneyim kazanan ekibinin yaptığı çalışmalar sayesinde müşterilerine sunuyor. Firmaların ihtiyaç duydukları siteye kavuşmalarına aracı olan firma web sitelerinin yüksek verimliliğe sahip olması adına gerekli çalışmaları yapıyor. Bu sayede müşterisi olan firmaların hedeflerine ulaşması yolunda yardımcı oluyor.

 4 Peek Medya Hangi Hizmetleri Veriyor?

 Medya alanındaki teknolojik gelişmelere uyum sağlayarak çalışan 4 Peek Medya sektörün ihtiyaçlarını karşılamak adına hizmetler veriyor. Bu hizmetler arasında mobil uygulama ve yazılım geliştirme, içerik üretimi ve danışmanlık yer alıyor.

 Müşterileri için danışmanlık sunan firma seo, internet reklam ve sosyal medya danışmanlığı yapıyor. Danışmanlık hizmetleri sayesinde kişilerin sosyal medyayı doğru ve aktif kullanmalarına yardımcı oluyor. Ayrıca web dünyasında bulunmak isteyenlerin seo uyumlu siteler hazırlamalarını da sağlıyor.

 4 Peek Medya İletişim

 Web tasarım, sosyal medya ve seo danışmanlığı gibi alanlarda çalışan 4 Peek Medya haftanın 6 günü müşterilerine ulaşmak için çalışıyor. Sektöre uygun ve firma hedeflerini göz önüne alarak yaptığı çalışmalar sayesinde Türkiye’nin bu alandaki öncü firmalarından olmayı amaçlıyor.

 Haftanın 6 gününde web tasarımdan danışmanlığa, içerik üretiminden çeviriye kadar hizmet sunan firma İzmir merkezli olarak çalışıyor. Pazar günleri dışında müşterilerinin taleplerini karşılayan firma web sitesi ve sosyal medya hesapları aracılığıyla müşterilerine ulaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir