Breaking News

Genç Sanatçı Uğur Özçelik’in Heyecanla Beklenen Parçası Çıktı!

Müziğe yaklaşımı ve yorumuyla olumlu geri dönüşler alan, güçlü bir hayran kitlesine sahip olan sanatçı Uğur Özçelik çalışmalarına son sürat devam ediyor. Son dönemlerde yeni parçası Yanar ile anılan şarkıcı, şarkının çıkış tarihini de vermişti. Yayınlanacağı tarihi duyurduğundan bu yana çalışmalarını ve süreci hayranlarıyla paylaşıyor, bu yüzden beklentilerin bir hayli yüksek olduğu gözleniyordu. Genç sanatçı, 13 Mayıs 2022 tarihinde Yanar şarkısının çıktığını duyurdu.

Yanar, tüm dijital platformlarda hayranlarıyla buluşurken, yayınlanmasıyla beraber herkes ilk defa dinledi. İlk dinleme sonucunda da oldukça etkili yorumlarda bulunuldu. Dinlenme sayıları tüm kanallarda hızlı bir şekilde yükselme gösterirken hem sanatçının hayranları hem de müzik camiasının usta isimleri kendisini takdir etti. Çünkü genç sanatçı Uğur Özçelik, Yanar’ın dinleyicilerine sunulmasının ardından pop müziğin profesyonel isimlerinden biri olduğunu da kanıtlamış oldu. Şimdilerde listelerde Yanar ile yer almaya devam ederken başarı basamaklarını da güçlü bir şekilde tırmanmaya devam ediyor.

Yanar 13 Mayıs’ta Dinleyicilerinin Beğenisine Sunuldu!

Genç ve başarılı sanatçı Uğur Özçelik, şarkının aldığı yorumları ve yükselişi aktif olarak takip ediyor. Dinleyicilerinin beğenisini kazanırken aslında bugüne kadarki çalışmalarının geri dönüşünü aldığı da açık bir şekilde görülüyor. Hatta özellikle sosyal medya platformlarında şarkının ciddi bir etkileşim aldığı gözlemleniyor.

Şarkıcının müziğe ve klipe verdiği emek de sürekli olarak takdir ediliyor. Genç sanatçı Uğur Özçelik, müzik çalışmalarının yanı sıra klipi de yirmi iki kişilik bir ekiple çalışarak, üç günde, iki farklı şehirde çekmişti. Son halini alan Yanar, dinleyicileriyle buluştuğunda, pop müziğin bugüne kadar gördüğü en kaliteli parçalardan biri olarak hazırlanmıştı. Özellikle bu yüzden Yanar hayranları, parçanın kendileri için özel bir yerinin olduğunu, müzikle özdeşleşebildikleri nadir şarkılardan biri olarak saydıklarını dile getiriyor.

Yanar’ın Sözü ve Müziği Uğur Özçelik’e Ait!

Yanar güçlü ve birçok insana hitap edebilen bir parça olmasının yanı sıra kaliteli müziğin tadını çıkarmanızı sağlıyor. Sözü ve müziği de Uğur Özçelik’e ait olduğundan, şarkıcının bu alanda ne denli başarılı, yetenekli olduğunu da anlayabiliyorsunuz. Ayrıca zaten birçok Yanar hayranı, şarkının kelimelerden çok hislere dayalı olduğunu, kalplerine hitap eden bir şarkı olarak zamansız bir parça olmayı hak ettiğini söylüyor.

Uğur Özçelik Kimdir?

Genç sanatçı Uğur Özçelik, 1990 yılında dünyaya geldi. İstanbul Kadıköy’de doğan sanatçı, ilk ve ortaöğretimini de aynı şehirde tamamladı. Daha sonrasında eğitimini yeteneği ve ilgisi olan alana çevirdi. Müzik hayatında her daim yer alırken üniversite için İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda yarı zamanlı eğitim almıştır.

İstanbul Üniversitesi’nde aldığı Türk Müziği dersleri sayesinde kendini geliştirme şansı buldu. Ayrıca gelişime her daim açık oluşundan ötürü İstanbul Drama Sanat Akademisi ve Akademi 35,5 bünyesinde birçok ünlü isimden eğitim aldı. Vahide Perçin, Ayla Algan, Altan Gördüm gibi değerli sanatçılardan nefes, çan, ses, doğaçlama ve kamera önü gibi dersler alarak kendini daha da geliştirdi.

Müzik kariyerine back vokal olarak adım atan genç şarkıcı Uğur Özçelik, ilerleyen dönemlerde kendi projelerine de imza attı. Burcu akrep olan ve su sporlarıyla ilgilenen şarkıcının ilk single eseri, “Bu Yüzden” ve şimdilerde en ünlü eseri olarak öne çıktı. Sesini, yeteneğini ve yorumculuğunu kanıtlayan şarkıcı 2017 yılında bu şarkısıyla da birçok kişi tarafından dinlendi.

Söz ve müzik yazarı olarak kendi parçalarını seslendiren şarkıcı Uğur Özçelik, bu sayede büyük bir kitlenin ilgisini çekti. En sevdiği rengin siyah olarak bilindiği sanatçı, ayrıca yorumlama ve besteleme konusunda da bir hayli başarılı. Farklı çalışmalarla da ismini duyurmaya devam ederken son günlerde çıkan şarkısının adı da Yanar. Şarkıcı Uğur Özçelik, Yanar ile kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanmaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir