Breaking News

Online Terapilerin Avantajları Nelerdir?

 Her online işlemde olduğu üzere online terapi ile birlikte zaman tasarrufu sağlanmış oluyor. Zaman tasarrufu yaparak kısa zamanda psikolojik sorunlardan online terapiler yardımı ile kurtulmak mümkün oluyor. Özellikle normal bir psikologdan yüz yüze yardım almak istediğinizde randevu bulmak oldukça zor oluyor. Bunun için online terapilerin bir diğer avantajı ise randevu almak çok kolay oluyor. Dünyanın her neresinde olursanız olun online psikologlara siteden ulaşmanız mümkün oluyor.

Online Terapi Ücreti

 Siteden yardım aldığınız online psikolog için Ücretler EFT, kredi kartı ya da havale yolu ile ödenebiliyor. Ödeme sonrasında istediğiniz bir psikologlardan destek alınabiliyor. Alacağınız terapide rahatsızlığınız içeriği ne olursa olsun en uygun fiyatlar sunuluyor.

Online Terapi Canlı Destek Ekibi

 Henüz ilk defa online olarak psikolog yardımı alınıyorsa, konu ile ilgili herhangi bir fikriniz yoksa sitenin canlı destek ekibinden yardım alınabiliyor. Canlı destek ekibi günün her saati sorularınızı yanıtlıyor. Psikologlar hakkında bilgi almak ve soru sormak için canlı destek ekibinden yarım alınması gerekiyor. Bu canlı destek ekibi ile birlikte sizlere bilgiler en şeffaf hali ile sunuluyor. Online terapilere başlamak için öncelikle siteye üyeliğinin olması gerekiyor. Hızlı üyelik seçeneği ile kısa zamanda terapi merkezine üye olunuyor Tecrübeli ve uzman psikologlar dan istediğini seçip, daha sonrasında asistan ile bir ön görüşme yaparak terapi ödeneği gerçekleştirildikten sonra ilk terapi seansına başlanabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir