Breaking News

Reformer Aleti Nedir?

Bir reformer aleti ile vagonu ileri ve geri hareketler ile direnç oluşturmak amacıyla farklı ağırlıklarla sahip olan yayları kullanarak yatağa benzeyen bir spor aleti. Reformer aleti ile birlikte oldukça sağlıklı ve güçlü kaslar ortaya çıkartabilirsiniz.

Aletlerin kullanıldığı pilates egzersizlerinde kullanılan bir ekipman olan ekipman olan reformer tower hem metal hem ahşap malzemeler ile yapılmaktadır. Aletin içinde yer alan parçalar ileri ve geri kolay bir şekilde hareket etmesini sağlar.

 Ev Tipi Reformer

 Sporu evde yapmak isteyen kişiler eve uygun olan ev tipi reformer aletini sıklıkla kullanıyor. Ev tipi reformer aleti ile birlikte evinizde spor salonuna gitmeden bütün kas gruplarınızı çalıştırnaya başlıyorsunuz.

Combo Cadillac ​​​​​Reformer aletinin bir başka çeşidi combo cadillac aleti. Bu alet ile pilatesin bütün hareketlerini kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Bu aletin farkı reformer aletinden daha fazla gelişmiş bir alet. Reformer aletinin kullanmakta zorlanan kişiler combo cadillac aletini kolay bir şekilde kullanıyor. Bu alet ile birlikte sakatlanma riski en aza iniyor. Bu yüzden çoğu sporcu bu aleti tercih ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir